סלייסר - master slicer

סלט טוב הוא סלט שמתובל כמו שצריך. מאסטר סלייסר מערבב את כל הירקות כולל עלי התבלין בצורה מאוזנת, כך שאין מצב שלא תרגישו בפה חגיגה של טעמים כמו שצריך. אם כבר פגשתם מעבדי ירקות ידניים בעבר, בטח קרה לכם שאחד מהם עף מהיד תוך כדי סיבוב. כאן זה לא יקרה. הסלייסר הזה ננעל לשיש באמצעות ארבעה עוגני גומי במיוחד בשביל למנוע מכם לאסוף שאריות צבעוניות של ירקות מהרצפה. אגב, הוא מתאים לא רק לחיתוך סלט, הוא מצוין גם כמייבש חסה, מפריד ביצים, להקצפת קצפת, להכנת עוגה בחושה ולערבוב בשר טחון להכנת קציצות. מעבד מזון ידני מהסוג הזה פשוט עושה את החיים קלים יותר.

 

איך עובדים עם מעבד מזון לירקות בתכלס?

 

לא נמכור לכם חתול בשק, אז קדימה לעסק. איך עובד מעבד מזון ידני master slicer? לפני הכול הכניסו את הסכין לתוך הקערה של ה-master slicer ורק עליה הניחו את הירקות. הסדר המתאים ביותר, שאנחנו מצאנו שהוא הכי יעיל, הוא כזה: קודם כל ירקות "קשים" גזר וקולרבי לפני הכול (חתוכים חיתוך גס לפני). תנו כמה סיבובים בלי להפעיל לחץ וקדימה, לשלב הבא. כל הירקות ה"קלים" יותר, כמו כרוב, חסה, בצל, פלפל ולא לשכוח את עלי התבלין, נכנסים עכשיו. את המלפפון והפלפל חתכו ביד לפני שתכניסו למיכל (הורידו קצוות והוציאו גרעינים), ואת העגבנייה חתכו לרבעים.

 

מה שכחנו לומר לכם על מאסטר סלייסר?

 

לא בכוח רבותיי אלא במוח: בסיבובים הראשונים של מעבד מזון הירקות חשוב שתזיזו את הידית קדימה ואחורה עד שתרגישו שאתם כבר יכולים לסובב בקלות, ולפחות פעם אחת הרימו את הכלי מהתושבת ושקשו אותו כדי שאם איזה ירק סרבן נתקע בין הלהב לדופן, הוא ייצא משם.